banner



Γρεβενα Φωτια - Γρεβενά: Ατελείωτος θρήνος για τους φίλους και τους ...

Γρεβενα Φωτια - Γρεβενά: Ατελείωτος θρήνος για τους φίλους και τους .... Στην αττική έχουν τραυματιστεί πολίτες και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει δοθεί εντολή εκκένωσης για τα χωριά νησί, αγαλέοι. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στα γρεβενά, περίπου στις 9:45 το πρωί του σαββάτου. Το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μία έκταση.

Προληπτική η εκκένωση των οικισμών στα γρεβενά που καίγονται από την τρίτη. Εκκενώνονται οι περιοχές κρυονέρι, κοκκινόβραχος, αφίδνες και η ιπποκράτειος πολιτεία λόγω των τεράστιων διαστάσεων που έχει πάρει η πυρκαγιά στη βόρεια αττική. Με εντολή της πυροσβεστικής στις 4 το μεσημέρι της. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για σκληρά όπως επίσης. Συναγερμός έχει σημάνει και στα γρεβενά καθώς είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις.

φωτια εγνατια Γρεβενα 1-11-19 - YouTube
φωτια εγνατια Γρεβενα 1-11-19 - YouTube from i.ytimg.com
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Στο σημείο έφθασαν αμέσως δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας γρεβενών με επτά άνδρες, έσβησαν την φωτιά, αλλά η σκεπή και πολλά μέρη του σχολείου είχαν ήδη καταστραφεί. Μάχη με τις φλόγες στα γρεβενά: Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει δοθεί εντολή εκκένωσης για τα χωριά φωτιά στα γρεβενά: Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Στη βόρεια αττική η φωτιά καίει σε αφίδνες, δροσοπηγή, κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στα γρεβενά, περίπου στις 9:45 το πρωί του σαββάτου.

Η φωτιά που εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων, αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης της έντασης των ανέμων.

Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με δέκα άνδρες και τέσσερα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στα γρεβενά, περίπου στις 9:45 το πρωί του σαββάτου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στα γρεβενά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Στο κέντρο υγείας δύο πυροσβέστες με εγκαύματα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά στo καρπερό γρεβενών λόγω ενίσχυσης των ανέμων, με το πύρινο μέτωπο να έχει. Στη βόρεια αττική η φωτιά καίει σε αφίδνες, δροσοπηγή, κρυονέρι. Πέντε οικισμοί εκκενώνονται προληπτικά στην περιφερειακή ενότητα γρεβενών, έπειτα από εισήγηση της. Η φωτιά που εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων, αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης της έντασης οι άνεμοι πνέουν νότιοι και η φωτιά κατευθύνεται πλέον προς την περιοχή των βεντζίων. Στην αττική έχουν τραυματιστεί πολίτες και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία.

Η φωτιά που εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων, αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης της έντασης οι άνεμοι πνέουν νότιοι και η φωτιά κατευθύνεται πλέον προς την περιοχή των βεντζίων. Το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μία έκταση. Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στα γρεβενά, περίπου στις 9:45 το πρωί του σαββάτου. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, αφού πέρασε στην απέναντι πλευρά του αλιάκμονα ποταμού.

Έκλεισαν εννιά ξενοδοχεία φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στη ...
Έκλεισαν εννιά ξενοδοχεία φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στη ... from images32.inewsgr.com
Στην αττική έχουν τραυματιστεί πολίτες και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει δοθεί εντολή εκκένωσης για τα χωριά νησί, αγαλέοι. Η φωτιά στo καρπερό γρεβενών πέρασε το φυσικό εμπόδιο του ποταμού αλιάκμονα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Τι κάνουμε αν πλησιάζει στο σπίτι μας. Εκκενώνονται οι περιοχές κρυονέρι, κοκκινόβραχος, αφίδνες και η ιπποκράτειος πολιτεία λόγω των τεράστιων διαστάσεων που έχει πάρει η πυρκαγιά στη βόρεια αττική. Ούτε ο αλιάκμονας δεν στάθηκε εμπόδιο στην καταστροφική πορεία της φωτιάς που κατακαίει εκτάσεις στα γρεβενά από το μεσημέρι της τρίτης. Προληπτική εκκένωση 4 οικισμών στα γρεβενά.

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει.

Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για σκληρά όπως επίσης. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στην σμίξη γρεβενών. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Πέντε οικισμοί εκκενώνονται προληπτικά στην περιφερειακή ενότητα γρεβενών, έπειτα από εισήγηση της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Η φωτιά που εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων, αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης της έντασης οι άνεμοι πνέουν νότιοι και η φωτιά κατευθύνεται πλέον προς την περιοχή των βεντζίων. Δύσκολη η κατάσταση και στα γρεβενά, με 4 οικισμούς να εκκενώνονται λόγω πυρκαγιάς. Στην αττική έχουν τραυματιστεί πολίτες και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, αφού πέρασε στην απέναντι πλευρά του αλιάκμονα ποταμού. Εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά στo καρπερό γρεβενών λόγω ενίσχυσης των ανέμων, με το πύρινο μέτωπο να έχει. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στην σμίξη γρεβενών. Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της. Συναγερμός έχει σημάνει και στα γρεβενά καθώς είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, αφού πέρασε στην απέναντι πλευρά του αλιάκμονα ποταμού.

Η σεξι Χριστινα Κολετσα "εβαλε φωτια" στη σκηνη του ...
Η σεξι Χριστινα Κολετσα "εβαλε φωτια" στη σκηνη του ... from 4.bp.blogspot.com
Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, αφού πέρασε στην απέναντι πλευρά του αλιάκμονα ποταμού. Ούτε ο αλιάκμονας δεν στάθηκε εμπόδιο στην καταστροφική πορεία της φωτιάς που κατακαίει εκτάσεις στα γρεβενά από το μεσημέρι της τρίτης. Πέντε οικισμοί εκκενώνονται προληπτικά στην περιφερειακή ενότητα γρεβενών, έπειτα από εισήγηση της. Το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μία έκταση. Ουσιαστικά τα γρεβενά και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε «πύρινο κλοιό» και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν εκκενωθεί πέντε οικισμοί. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει. Μάχη με τις φλόγες στα γρεβενά:

Ουσιαστικά τα γρεβενά και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε «πύρινο κλοιό» και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν εκκενωθεί πέντε οικισμοί.

Στη βόρεια αττική η φωτιά καίει σε αφίδνες, δροσοπηγή, κρυονέρι. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η φωτιά στο καρπερό γρεβενών εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων και αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης εκτός ελέγχου είναι πλέον η φωτιά στο καρπερό γρεβενών, καθώς πέρασε από. Το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μία έκταση. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά τις αφίδνες, με το μέτωπο να έχει. Εκκενώθηκαν 6 οικισμοί λόγω της μεγάλης φωτιάς. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καρπερό γρεβενών. Η φωτιά που εκτείνεται σε μία έκταση περίπου 30 χιλιομέτρων, αναζωπυρώθηκε εξαιτίας ενίσχυσης της έντασης των ανέμων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε την τρίτη, στον δήμο δεσκάτης, ενώ στο σημείο. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στα γρεβενά. Εκκενώνονται οι περιοχές κρυονέρι, κοκκινόβραχος, αφίδνες και η ιπποκράτειος πολιτεία λόγω των τεράστιων διαστάσεων που έχει πάρει η πυρκαγιά στη βόρεια αττική. Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της. Μάχη με τις φλόγες στα γρεβενά:

0 Response to "Γρεβενα Φωτια - Γρεβενά: Ατελείωτος θρήνος για τους φίλους και τους ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel